Neked mit jelent a siker?

A siker az, amikor reggel felkelsz, este lefekszel, és közben egésznap azt teszed amit a világon a legjobban szeretsz, ez a siker.

A siker mindenkinek mást jelent. A siker a boldogság, a gazdagság, az egészség, a nyugalom, a szeretet, a humor, vidámság, kiegyensúlyozott élet, egyszóval a mindent jelenti a siker.

Te hogyan éled meg azt, hogy sikeres vagy, esetkeg sikertelen. Az a kérdés, Neked mit jelent a siker?

Mit tesznek a sikeres, gazdag emberek, hogyan gondolkodnak?

Mi kell a sikerhez nézzük meg:

Én amikor ezen végig mentem nagyon sok minden jutott az eszembe. Amikor elindultam a”pályafutásom” elején még én sem voltam sikeres. Tanulmányoztam azokat az embereket akik önerejükből lettek igazán sikeresek. Kik Ők, mit tesznek, hogyan élnek, mit csinálnak, mit jelent számukra a siker. Őket másoltam. Sikeres embereket kell másolni mindig.

Ezekből a tanulmányokból adok most Neked egy ki szösszenetet. A sikeres ember mindig vidám jókedvű és humoros.

“A skót kisfiú megkérdezi az apjától:
– Apa, mi lesz karácsonykor a fa alatt?
– Parketta, kisfiam.”

(Természetesen nekik is vannak rossz napjaik), de az nem jelenti azt, hogy rossz kedvűek is maradnak. Nagyon gyorsan talpra állnak bármi is történjék.

Jól érzik magukat a bőrükben. Határozottak és jól néznek ki, jól öltözöttek, mert van egy határozott tartásuk, jó megjelenésűek.

Magabiztosak, mindig tudják mit kell tenniük és mikor. Tudják kivel dolgozzanak együtt, ki számukra a megfelelő ember.

Céltudatosak, tudják hova akarnak eljutni és hogyan fog az megtörténni. Nem ijednek meg semmitől.

Fontos számukra a család és mindig hagynak megfelelő minőségi időt rájuk. Elsődleges szempont náluk a cél, és soha nem veszítik el fókuszt. Nem lehet őket kizökkenteni semmivel.

Azért mert ők már sikeresek, azért még most is nagyon alázatosak, és taníthatóak. Mindig élen járnak a munkában és a tanulásban, nem lankad a figyelmük.

Élen járnak abban is, hogy pontosak, oda figyelnek másokra, megbecsülik a környezetüket.

Mindig elfoglaltak, szorgalmasak, de mindig van idejük a “kis emberekre” is, segítőkészek. Higgadtak, és hatalmas bennük az empátia. Soha nem lankad a figyelmük, mindig fókuszáltak, ami számukra a legfontosabb.

Akkor már látod, ha Te is sikeres akarsz lenni, mi kell a sikerhez. Csak egyszerűen figyeld meg ezeket a vonásokat, és másold le őket, és már sikeres is leszel.

Iratkozz fel, hogy megkapd a tippeket, és válassz.