Mire van szüksége a totyogó babádnak mindennap…

Sikerevolúció 3. rész

A harmadik részben arról szeretnék neked írni, hogy…

milyen igénye van a kis „totyogó” babádnak most ebben a korban.

Az igazi őszinte szeretet természetesen soha nem maradhat el egyetlen percre sem. Az a szeretet ami felülmúl mindent. Azt a nevelést kell megadnod számára ami Őt kiemeli a többiek közül, megérti az életet, magyarul életre nevelést kell adnod számára. Ezt nem adja meg sem az Óvoda, sem az Iskola, csak tőled kaphatja meg.


Mindennap kell olyat számára nyújtanod amiből Ő tanulhat, nemcsak azt, hogyan járjon, hogyan egyen, hanem azt, hogy illedelmes legyen, fogadjon szót, nem szabad elkényeztetned.

Legyen jószívű, igen már most totyogó korban meg kell ezekre tanítanod.

Tanítsd meg boldognak lenni, olyan játékot játssz vele, hogy örüljön, nevessen sokat, szeresse a játékait, ezzel megtanítod arra, hogy becsülje meg a dolgait.

Meg kell tanítanod elfogadni, és elengedni már most. Éreznie kell azt, hogy biztonságban van, és nyugodtan elvehetik tőle a játékát a kajáját, mert van bőven, neki akkor is jutni fog, illetve vissza kapja, ettől lesz bizalma, és hite.

Ezek mind olyan dolgok, amik kivetítődnek a felnőtt korra, ha most pici korán nem így nevelik, akkor önző lesz, bizalmatlan, agresszív és nem lesz hite, sem magában, sem másban.

Erről bővebben kapsz információkat és hasznos tanácsokat abban a letölthető tanulmányomban, amit ajándékba kapsz, ha feliratkozol itt a jobb oldalon.

Azonban a hogyanokról, mit hogyan tegyél, hogyan neveld, mire tanítsd, azok a fontos lépések, amik a sikeres érett felnőtthöz vezetik el, azokról bővebben és részletesen a megjelent Sikerevolúció c. letölthető tanulmányomban, könyvemben találsz információkat.

Ha feliratkozol a jobb oldalon, az ajándék könyvemben megtalálod a megrendelési lehetőséget is a Sikerevolúcióról.