Mire képes egy anyai szeretet…

Mire képes egy anyai szeretet, hogyan tud felemelni és elvinni a sikeres felnőttig csak a szeretet.

Nézd meg ezt a csodálatos kis videót, mekkora szeretet veszi körül a picit a születése pillanatától.


A kisbabák az élelem mellett mással is táplálkoznak, lelki táplálékokkal, (ez felnőtteknél sincs másként). A lelki táplálékot első sorban a szeretet és a nevelés adja.

Szeretet nélkül nincs élet a Földön. Mindenki és minden elpusztulna szeretet nélkül.

A szeretet óriási energia, a szeretet tartja életben a Földet, az embereket, állatokat, de még a fákat, és növényeket is, akár milyen hihetetlen.

Az anyai szeretet még erősebb mindennél, mindent megért, és mindent megbocsájt.

A kisbabáknak, gyermekeknek fokozottan nagy szeretetre van szükségük.

Az a kisbaba aki nem kap elég szeretetet, önbizalom hiányos, depressziós és végül beteg, munkanélküli, rosszabb esetben drogos felnőtt lesz.

A Te feladatod az, hogy minden szeretetet meg adj a számára, és azt a nevelést, amire igazán szüksége van. Nem az óvodai, iskolai nevelésre gondolok, hanem az igazi anyai szeretetre.

Nagyon vigyáznod kell rá, és óvnod mindentől, vigyázz mit lát, és mit hall, mert 6 éves koráig, sőt még később is mindent elfogad, és utánoz, mindent mindenkinek elhisz. Ezért csak olyat mondj, olyat mutass, amit nem bánsz meg a későbbiekben.

Te legyél az igazi példa számára, úgy élj, úgy beszélj, úgy viselkedj, úgy tanítsd, neveld, hogy igazi érett felnőtté válhasson.

Bővebben ezekről, a hogyanról, és még sok hasznos dolgokról a most megjelenő tanulmányomban olvashatsz.

Keresd a letöltendő könyvemet itt az oldalon Sikerevolúció címmel.

Folytatom a következő részben a Sikerevolúció folyamatát. Hogyan válik a pici aranyos babádból igazi sikeres felnőtt, és mit tegyél Te ezért.