A Siker Evolúciója…

Gondoskodj Magadról, és a gyermekeidről, előzd meg a “katasztrófát.”

Mi lesz Veled, ha nem teszel semmit? Mi lesz Veled, a családoddal, ha mindent hagysz a maga útján, és az élet sodrására bízod?

Ha most minden rendben van az életedben, anyagilag, egészségileg, lelkileg, akkor rendben, ehhez tényleg csak gratulálni tudok.

De bele gondoltál abba, mi fog Veled történni, ha történik egy betegség,
egy baleset, egy munkanélküliség, eljön a nyugdíjas kor, és nem lesz,

vagy csak nagyon picike pénzed lesz.

Ha Te egy szülő vagy, akkor a válladon dupla felelősség van, nem csak magadért vagy felelős, hanem a gyermeked, gyermekeid jövőjéért, életéért is.

Nem az a férfi, aki gyermeket tud nemzeni, hanem az, aki megélhetést tud biztosítani gyermekei számára, gondjukat tudja viselni és szeretni tudja az édesanyjukat.”

Jesse Louis Jackson

Meg kell tenned mindent, hogy legyenek alternatíváid. Legyenek a kezedben eszközök, amik akkor is ott vannak, ha beüt egy „katasztrófa”.

Pici baba korától olyan életet kell biztosítanod a számára, hogy minden pillanatban biztonságban érezheti magát, úgy szeretetben, lelkileg, mint anyagilag. Az első perctől Őt úgy kell nevelned, hogy azt a neveltetést kapja, ami által igazi sikeres felnőtté válik.

Aki önállóan tud majd gondoskodni magáról. Akkor Neked könnyebb lesz az életed, mert Ő önálló, nem Neked kell gondoskodni róla nyugdíjas korodban is.

Ehhez is van számodra egy eszköz, ha feliratkozol itt a jobb oldalon, okos tanácsok és ötletek. Találsz hozzá olyan tanulmányt ami lépésről lépésre elvezet gyermeked nevelésében a sikeres felnőtté váláshoz.

Legyen olyan tartalék eszköz a kezedben, akár fiatal vagy, akár már közel a nyugdíjhoz, hogy meg tudj jól élni, akár mi is történik Veled.

Nem érheti csorba a gyermeked jövőjét, felelősséggel tartozol érte. Nem mondhatod neki, hogy „bocs Kicsim, de most nem tudsz enni, vagy nem tudsz suliba menni, mert Anyának, Apának nincs munkája, pénze.”

Megeshet az, hogy nem tudsz a lakásból kimozdulni, elveszted így a munkahelyed, pénzed, akkor nagy „gáz” van, hogy ez ne következzen be, kell egy olyan alternatíva, ami folyamatosan ott van Neked. Kell egy olyan eszköz, ami akkor is pénzt hoz Neked, ha nincs más lehetőséged.

Mire gondolok? Egy olyan eszközre, technikára, amivel Te az otthonodból interneten megélhetést tudsz biztosítani magadnak, és a családodnak.

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..