Van remény tarts ki

még ott is, ahol már azt gondolod vége, csak ki kell tartanod a végsőkig, míg csak el nem éred amit akarsz, mindig van remény.

Az életben mindig van remény akkor is, ha Te már azt érzed itt a vég. Csak tarts ki, menj tovább, ne add fel a küzdelmet. Megéri elmenni a végsőkig. Mindig akad egy hajszálnyi reménysugár amibe bele kapaszkodhatsz, és van esély a túl élésedre.

Az élet meglepetései

Az élet meglepetései tarts ki van remenymegszámlálhatatlanok, amikor már azt hiszed, “innen nincs tovább, feladom, nem bírom tovább, semmi lehetőségem”, “engem senki sem szeret” “hozzám nem ragaszkodik senki”, akkor még tarts ki, várj egy kicsit, eljön a Te időd is. Csak higgy, bízz és meg fog érkezni, lehet olyan formában, amire most még csak gondolni sem mersz.

“Egy ember, aki az alaszkai Chugach hegységben túrázott, remélte, hogy még a halálos hófúvás előtt eljut a táborhelyre. De már túl késő volt. A hófúvás olyan dühvel tört rá, hogy egy méternyit sem látott előre. Miközben igyekezett megtalálni a helyes útirányt, a szélfútta hó és jég leverte lábáról. Bár tudta, hogy nagyon közel van a tábor, elveszítette tájékozódó képességét, és nem tudta eldönteni, merre menjen.

Végül az éj sötétjében – csuromvizesen, átfagyva és teljesen kimerülten – leroskadt egy hókupacra. Nem bírt továbbmenni. Beletörődött, hogy itt kell meghalnia.

Ahogy ott feküdt a hóban, úgy tűnt, mintha valamit hallott volna – valamiféle halk sírást, mintha egy kutyakölyök szűkölne. Szólongatni kezdte, és megpróbálta a hang irányába vonszolni magát.

Hát persze, hogy egy kutya volt az, ami szintén eltévedt a hófúvásban. A kiskutya valahogy elkeveredett az anyjától, és most halálra fagyva nyüszített a hóban. A férfi gyorsan elkezdte dörzsölni a kis testet, hogy a vérkeringés beinduljon, és így életben maradhasson. Leheletével is melengette a kutyust, és egész éjszaka azon fáradozott, hogy életben tartsa.

Másnap falusi járőrök megtalálták a férfit és a kutyát, mindkettőt élve. Kiderült, hogy amíg az éjszaka folyamán azon fáradozott, hogy életben tartsa a kutyust, önmagát is életben tartotta.”

Remény és jutalom

Látod, mindig van remény és annak, Van remény még ott is, ahol már azt gondolod vége, csak ki kell tartanod a végsőkig, míg csak el nem éred amit akarsz., az életben sok minden történhet, és történik is, és ha kitartasz a végsőkig olyan életed lesz, amiről most még csak álmodozol.

Ha tetszett és úgy gondolod, az ismerőseid között is vannak akiknek tetszene, oszd meg velük, ők is, én is hálásak leszünk.

Iratkozz fel, vidd el az ajándékod, és kövess, mert jövök a ReProgis kis tanácsaim folytatásával.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..