Tégy úgy mintha minden jó lenne

Az életben minden nap vannak kihívások, vagy jók, vagy rosszak. Vagy ellenállsz, vagy ki tartasz.  Lehetsz sikeres, egészséges, de lehetsz lúzer, szegény, és beteg. Te döntesz, mindig a Tied a döntés, csak rajtad múlik minden. Tégy úgy, mintha minden jó lenne, és jobb is lesz.

változtass a gondolkodásodon

Nem minden rossz

Nem minden olyan rossz, mint amilyennek látszik, és nem minden olyan jó, mint amilyennek látszik. Sokan hajlandóak azt hinni, hogyha valami rosszul kezdődik akkor rossz is lesz, ha valami jól akkor pedig az jó is marad. De ez nem igaz.

Tévedés

Tévedés azt hinned, hogy mindig minden ugyanolyan marad. Én is bele estem ebbe a csapdába. Azt hittem, hogyha én megteremtek valami jót, megdolgoztam érte, akkor az mindig ugyanolyan jó marad. Nagy tévedés, minden mindig változik.

A jó is és a rossz is elmúlik.

Te csak tedd meg minden nap a dolgodat, a többit bízd az Univerzumra, vagy aminek nevezni szeretnéd. De mindig tudd, hogy ugyanaz nem marad semmi sem. Vagy fejlődsz, vagy vissza esel, de ugyanaz nem maradsz, ez biztos.

Te lehetsz életed irányítója

Ezt vedd komolyan, soha ne add ki a kezedből a vezetést, az irányítást Gondolkodj nagyban, bízz magadban és minden úgy fog alakulni, ahogyan Te szeretnéd.

Változtasd meg a gondolkodásod

Tudom, a legnehezebb tevékenység a világon, de ha naponta csak pár percet fordítasz a jó és helyes gondolatokra, akkor máris irányt vesz az életed a jó felé. Tedd meg az életed a tét.

Ha megváltoztatod a gondolkodásod, mindennap teszel azért, hogy csak egy picit többet gondolj arra amit akarsz, akkor máris tettél azért, hogy jobb, sokkal jobb életed legyen.

Tudom, nagyon nehéz, mert annyi mindenre kell figyelned, gondolnod. De tedd meg, próbáld ki egy napig, majd még egy napig, azután tovább, és hidd el rutinná válik.

Maradj velem, és jövök hamarosan újabb ötletekkel, tanácsokkal, hogy még jobb legyen az életed.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..