Programjaid

Az agyad a raktár, mely elraktározza életed során felgyülemlett történéseket. Az elméd egy energia közvetítő, mely közvetít az agyad az Univerzum, és a külső dolgok között. Amire a legtöbbet gondolsz, az leszel.

programozd a gondolkodásodIrányítsd, programozd az elmédet

Ha képessé válsz arra, hogy elmédet teljes mértékben uralni tudd, bármit megszerezhetsz, amiről úgy gondolod, hogy megérdemled.

Ha a körülötted lévő dolgokra pozitívan reagálsz, ha egy kellemetlen eseményre lehetőségként tekintesz és rendszeresen gondolsz a céljaidra, értékrendeddel összhangban élsz, akkor valószínűleg az életedben minden rendben van, és várhatóan céljaid és a vágyaid már körvonalazódni látszanak.

Ha mindennap kellő időt fordítasz az elméddel arra amit akarsz, és fenntartod ezt a rezgést, akkor el is fogod érni azt. Át tudod programozni a régi mások által beléd sulykolt programokat.

Programozd a gondolkodásod

Ha úgy tekintesz az életedre, mint egy forgatókönyvre, akkor az eddigi történet a gyermekkori neveltetésed és a szocializáció során ért ingerek hatására, illetve az erre adott válaszok alapján lett olyan, amilyen. De tudd, ezt Te bármikor megváltoztathatod, átprogramozhatod. Te szabod meg milyen legyen az életed.

Akkor válsz igazán felnőtté, ha teljes felelősséget vállalsz az életedért. Vannak helyzetek, amikor nincs befolyásod az eseményekre, de abban a helyzetben is van lehetőséged felelősséget vállalni a reakciódért.

Ha szeretettel, pozitívan átgondolva reagálsz az eseményekre, arra irányítva a fókuszt amit akarsz, hátat fordítva annak amit nem akarsz. Ha kezedbe veszed életed irányítását, már nem leszel áldozata a körülményeknek, te leszel az, aki meghatározza, hogy merre haladsz tovább. Innentől fogva a régi forgatókönyvet foghatod és széttépheted, ha nem tetszik, írhatsz egy teljesen új, számodra kedvező történetet.

Életed forgatókönyve

Széttépheted és eldobhatod azokat a forgatókönyveket, amiket mások írtak Neked. Nem kell azonosulnod mások céljaival, ne a mások életét éld. Te éld a saját életed, saját célodat valósítsd meg. Nem kell másoktól függened.

Ha új forgatókönyvet szeretnél írni, akkor más gondolatokat kell táplálnod az elmédben. Minden egyes gondolat, amelyre rendszeresen fókuszálsz, egy elültetett mag az életedben. Pozitív emberré kell válnod, pozitív gondolatokat kell táplálnod az elmédben, ez másképp nem mehet.

Amire gondolsz

Azzá válsz, amire a legtöbbet gondolsz. Ezt nem lehet elégszer elmondani. Ezt kinevelték belőled, vagy nem is tudatták Veled. Elcsépelt mondat, de óriási igazság rejlik benne.

Minden ezen múlik. Sokáig én sem hittem el, ill. nem értettem, vagy csak félre értelmeztem a neveltetésem miatt, amiket a sok „tanító” belém nevelt, ez lehet a környezet, a munkahely, a média, stb. De most már tudom. Az leszel amire a legtöbbet gondolsz, azt vonzod magadhoz. Ez lehet nagyon jó, de sajnos az ellenkezője is igaz, lehet nagyon rossz. Csak rajtad múlik.

Egyszerű, csak egy kis programozás, tudod, ami bemegy az jön ki. Mint a számítógép, ha jót teszel bele, jó jön ki, ha rossz adatot teszel bele, rossz jön ki. Pontosan így van ez az agyaddal is.

Ha tetszett Neked, akkor kövess, iratkozz fel itt oldalt, és még sokkal több tanácsot osztok meg Veled, amit a gyakorlatban hasznosítani tudsz, mellyel jobbá válik az életed.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..