Miért nem hallgatsz Magadra

Te szoktál magadra hallgatni? Szoktál gondolkodni, és el fogadod a jó gondolataidat? Szánsz magadra, és arra, hogy át gondolj dolgokat naponta időt?

Miért jó a gondolkodás

A gondolatok által hozol meg döntéseket. A döntések alapján cselekszel, és a cselekvésből tettek lesznek amiből megszületnek az eredményeid. Te mindig elégedett vagy az eredményeiddel? Volt már úgy, hogy később megbántad amit csináltál?

Az eredményeid a gondolkodásodból fakadnak

Ha jól gondolkodsz, akkor jó eredményeid is lesznek, ha rosszul gondolkodsz, akkor rossz eredményeid lesznek. Senkit nem hibáztatsz, minden ami most Vagy, ami Veled történik azt Te magad okoztad. Tehát gondold át, tényleg mennyire fontos hallgatnod a belső Önmagadra, kövesd a belső érzéseidet.

Programok

Nincsenek hibás döntések, rossz cselekedetek, mert ez mind egy program alapján fut benned, ezek a programok még egy régebbi beidegződések. Ezek lehetnek jók, de lehetnek nagyok rosszak károsak is. Ezek okozhatnak rossz döntéseket. Ezért nincs jó vagy rossz döntés, csak rossz program. De van egy jó hírem mindent meg lehet változtatni. Még a rossz beidegződött programokat is.

Kire hallgass, mit tegyél

Hallgass az érzéseidre, mert amikor jól érzed magad, akkor jó az irány, ekkor jó döntéseket fogsz tudni hozni. Ha rosszul érzed magad rossz irányba haladsz, rossz döntéseket fogsz hozni, aminek súlyos következményei is lehetnek. Azonnal változtass irányt, változtass a gondolkodásodon, és megváltoznak az érzéseid, ez által megváltoznak a tetteid és ami a legfontosabb, megváltoznak az eredményeid is.

Ehhez sokat kell tenned, ha alapból nem olyan Vagy, hogy mindig jól érzed magad, mindig lelkes vidám vagy.

Tanulnod kell, változnod kell, sokat kell olvasnod, pozitív és tanító jellegű hanganyagokat kell hallgatnod, ekkor meg fogsz tudni változni.

Maradj velem, nézz körül, olvass tovább, és fogsz találni sok olyan okos tanácsot, ami segít Neked ebben, iratkozz fel, hogy még több információt olvashass ebben a témában, töltsd le az ingyenes anyagot.

Ha tetszett, hívd meg ide a barátaidat, ismerőseidet, mindenkinek jól esik egy-két kedves szó, egy kis motivációs jó tanács, segíts ebben nekik.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..