Gondolkozni mindenki tud

Szerinted miért nem szeretnek az emberek gondolkodni?

Azért, mert gondolkodni nehéz, mert nem tudjuk hogyan kell. Nem értjük a technikáját, nem hiszünk kellőképpen abban amit el akarunk érni, vagy nem is tudjuk pontosan mit akarunk elérni, akkor hogyan várnánk el, hogy sikerüljön, hát ezért nehéz gondolkodni. gondolkozz és cselekedj

Minden az első lépéssel kezdődik, de amikor már úgy érzed össze csapnak a hullámok a fejeld felett, használd az eszed. Nekem az Anyukám mindig azt mondta: használd az eszed, először nehezemre esett, mert azt gondoltam, tudom én, de később megértettem, hogy tényleg csak akkor fog sikerülni amit akarok, ha használom az eszem.

Először tudd mit akarsz, legyen egy határozott célod, ne csak úgy vaktában próbálkozz, lövöldözz, hátha valami bejön. Mert most el foglak keseríteni, tényleg lehet, hogy egy-két dolog bejön, dehogy nem leszel tartósan sikeres, és nem lesz jó életed az biztos. Ahhoz határozott és egyértelmű cél kell, pontos terv, és ami nem maradhat el az a folyamatos és igazi cselekedet.

Hiába tudod, hiába érzed úgy, hogy Te már annyit tanultál, annyit dolgoztál az életedben, annyi mindent olvastál már, annyi képzésen részt vettél. Ok. Ez mind tényleg nagyon jó, de tudod van egy nagyon szép és igaz mondás.

” Tudni és nem csinálni, annyi mint nem tudni.

Ezért a tenni akaráscselekedet, a szorgalom, az ami elvisz Téged oda ahova el akarsz jutni, de csak akkor ha mindvégig hiszel benne, és legfőképpen Magadban.

De látod még egy madár is tud gondolkodni. Itt is egy kicsit próbálkozik, elterel, majd megteszi a következő lépést, végül sikerrel jár.

Látod ennyire egyszerű, pár lépés az egész. Csak ennyit kell tenned.

Tudd mit akarsz, és hidd el, hogy eléred azt

forgifs.com

Mert ha el hiszed, akkor ki fogsz tartani, és ha ki fogsz tartani, akkor már borítékolhatod is magadnak a sikert, azaz azt az életet amit élni is akartál mindig, ez lehet egy boldog párkapcsolat egy szebb házban, egy jól jövedelmező tevékenység, szabad élet, egészséges időskor megélése, de akár mind egyszerre.

Ugye mennyire egyszerű, csak gondolkozz, ha még nem tudsz jól gondolkodni, változtasd meg a gondolkodásod, változtasd meg a benned lévő programokat.

Ha Velem tartasz a továbbiakban, sokkal több információt, gyakorlati lépéseket meg osztok Veled, ami garantáltan elvisz Téged oda, ahova menni szeretnél, de csak akkor ha alkalmazod is a tanultakat.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..