Eredményeid megváltoztathatók

Tudtad, hogy a programjaid okozzák az eredményeidet?

Elégedett Vagy a mostani eredményeiddel? Olyan az életed, amire mindig is vágytál, vagy szeretnél jobb módban, egészségesebben, nyugodtabban élni?

Ezek a gondolatok foglalkoztattak engem is mindig mind a mai napig. Hogyan lehet az, hogy némely emberek feltűnően boldogok, jól élnek, szép autókkal járnak, szép házakban laknak.

Más emberek szegények, pénztelenek, szomorúak, régi használt ütött-kopott autókkal járnak, szegényes omladozó házakban élnek.

Hogyan lehet ez a különbség?

Miért nem egyformák az embereke, miért nem boldog mindenki?

Miért nincs mindenkinek egyformán sok pénze?

Arra jöttem rá, hogy mindenki egyformának születik ugyan, de más-más programokkal. Más családi háttérrel, és innen indulnak a programok.

Biztos Te is hallottad már ezeket a mondatokat: “Fiam tanulj, majd szerezz egy “biztos állást”, és akkor minden rendben lesz. “Legyél Te is az, mert Apád is az volt.” “A nőnek otthon a helye, és nevelje a gyerekeket, a Férje kötelessége, hogy eltartsa.”

Igen, ezek programok. Ha ez akartál lenni, ha nem, ezt követted, mert ezt programozták beléd. Majd jött az Óvoda, Iskola az új programokkal. Meg kellett felelned az ottani elvárásoknak, ha akartad, ha nem. Mindegy Neked milyen képességeid, adottságaid lettek volna, netán mit szerettél volna. Azt kellett tenned amit Ők diktáltak, még ha netán elavult volt is az a módszer, program.

Nem tehettek róla, nekik ezt kellett tenniük, a legjobb tudásuk és döntésük szerint cselekedtek.

De Te biztosan ezt akartad, biztos az akartál lenni, aki lettél? Ha igen, akkor szuper ehhez csak gratulálni tudok, mert bele tartozol abba a pár százalékba, akik azt az életet élik amit mindig is szerettek volna.

Vagy más munkát végzel most, mint aminek tanultál? Más életet élsz mint amilyet megálmodtál? Más összegű a bevételed, mint amiről mindig is reménykedtél?

Akkor tényleg meg kell változtatni a beléd nevelt programot.

 

Ha meg akarod változtatni az életed, meg kell változtatnod a programod.

 

Ugyanis a beléd táplált programok alapján éled az életed. Programod által vannak a különböző érzéseid, ezek elvezetnek Téged különböző tettekhez, ezek adják az eredményeid.

Erről még fogok Neked írni, és segítek, hogy sikerüljön elérned a vágyott Életet, amit mindig is szerettél volna.

Tarts Velem, ha tetszett amit itt írok, akkor oszd meg a barátaiddal, ismerőseiddel, mert Ők is szeretnének olyan életet élni, amire mindig is vágytak.

Vagy csak egyszerűen fejlődni, változni, változtatni szeretnének. Segíts, hogy segíthessek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..