Most ébredj rá ki vagy Te

Azonnal itt az új év, nézd át mi volt jó ebben az évben, azt vidd magaddal, ami rossz volt töröld ki a gondolataidból.

Megtervezted már a jövődet, tudod már, hogyan fogod élni az életed, mit fogsz tenni, milyen céljaid vannak?

ebredj Ébredj, mert most kell megtenned, most ma tegyél az életedért, a jövődért. Az időd az életed, nem halogathatsz, lehet holnap már nem tudod megtenni azt, amit ma meg tudnál.

Te alakítod az életed

Ébredj rá arra ami a legfontosabb, Te alakítod a saját életed, Te vagy életed irányítója, minden rajtad áll. Senki nem teszi meg helyetted, senki nem változtatja jobbá az életed, csak Te saját magad.

Én is rá ébredtem arra, hogy nem számíthatok senkire, csak egyedül saját magamra. Én irányítok, vagy rosszul, vagy jól, de én. Mikor ezt megértettem, meg tudtam változtatni a gondolkodásom, ezáltal az életem. Nem könnyű megérteni, nem könnyű tenni érte, de nagyon-nagyon megéri.

Most legyél éber

Ébresztő, mert lehet, hogy holnap már késő. Vannak lehetőségek, amik egyszer adódnak az életben, ha nem vagy rá kellőképpen felkészülve, el megy melletted és soha többet nem jön vissza. Legyél éber, mert az élet úgy elszalad melletted mint egy fénysebességű gyorsvonat.

Más megragadja, aki már éber volt a változásra, és azt veszed észre, hogy egyik pillanatról a másikra sikeres és gazdag lett. Melletted pedig elment az élet. Ne hagyd. Most ébredj rá a változásra, a gondolataid, az életed megváltoztatására.

Ha most nagyon jó is az életed, hidd el, lehet még jobb is. De arra is fel kell készülnöd, hogy semmi nem tart örökké. Most van, ok rendben, de mi lesz, ha történik valami, nem marad semmi a régi, minden mindig változik. Egyetlen egy az örök, a változás.

Készülj fel

Emberek nagyon jól fel tudnak „alvó” állapotukból ébredni, amikor valami nagy baj, valami „katasztrófa” történik az életükben. Ne várd ezt meg, készülj fel. Legyél éber minden változásra, tudd, hogy magadra mindig számíthatsz. Tanulj, és éberen figyelj minden életeddel, munkáddal, családoddal történő rezzenésre. Így nem érhet semmi váratlanul, mert Te mindig felkészült vagy, mint a lesen lévő vadász.

„Az üres vágyakozás mit sem ér. A szavak és a gondolatok nem változtatnak meg semmit. A valóság kemény és kérlelhetetlen, és mit sem törődik azzal, hogy mit gondoltok, éreztek vagy mondotok róla. Vagy legalábbis nem volna szabad neki. Szembenéztek vele, leküzditek a nehézségeket, és élitek tovább az életeteket.” Lev Grossman

Ha tetszett és úgy gondolod, az ismerőseid között is vannak akik valamiben hiányt szenvednek, oszd meg velük, ők is, én is hálásak leszünk.

Iratkozz fel, vidd el az ajándékod, és kövess, mert jövök a ReProgis folytatással.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..