A sikerért tanulnod, olvasnod kell…

A sikert meg lehet tanulni, mindenki képes rá.

A siker egy “szakma“, amit meg kell tanulni, különben “csóró” maradsz,végig szenveded az egész életed.

Akik nagy gazdagságokat halmoznak fel… az akaraterő az amivel rendelkeznek”.

A sikerhez kell egy nagyfokú elkötelezettség, akaraterő, hogy Te igenis sikeres akarsz lenni, nem csak szeretnél, hanem AKARSZ! Hidd el, minden ezen múlik az akaratodon, a többi már jön magától.

Nem tudtam, hogy lehetetlen, ezért megcsináltam”.

Az iskola megadja az alapokat, de a sikerhez egy egész életen át tanulnod kell. Az igazán sikeres és gazdag emberek életük végéig tanulnak.

Soha nem elégszenek meg azzal a tudással amivel már rendelkeznek.

Megnézted már milyen a taníthatósági indexed?

Ha tanulsz ugyan, de nem vagy képes változni és változtatni, nem vagy hajlandó a komfortzónád feladni, akkor a taníthatósági indexed nulla. Mert a taníthatóságod ugyan 10, de a változásra való hajlamod 0, akkor az indexed nulla, mert 10×0=0.

Erre nagy figyelj oda a sikerért tanulni és dolgoznod kell!

Verejtékezz most és tanulj meg mindent ami a sikeredhez kell. Mert ha nem tanulod meg, az élet meg fog tanítani, és akkor is verejtékezni fogsz csak egészen másért és máshogy, hidd el, az jobban fog fájni. Pl. nincstelen leszel, gürizel egy nehéz munkában minimálbérért, vagy betegen végig szenveded az életed.

Szerinted melyik a könnyebb? Szerintem fogadd el, és tanulj most a sikerért. Te sikerre és győzelemre születtél, ragadd hát meg! Olvass sikerkönyveket, amik a sikerre tanítanak.